Morgonsim med formstatus

Jag hoppas kunna komma in i mina simrutiner lite bättre igen. Jag har haft en period där jag behövt sova mycket, men jag börjar piggna till känns det som. Och så har vi varit bättre på att komma i säng i tid på kvällarna. Igår körde jag ett spinningpass som kändes toppen. Hemma väntade middagen färdig. Bara att sätta sig och äta. Riktigt lyxigt tack vare supersambon. Sedan blev det någon timmas slappande i soffan innan vi kröp ner i sängen kvart över nio.

Så imorse var det dags att kliva upp tidigt och åka till simhallen för ett pass i bassängen. Jag fick sällskap av ett gäng härliga klubbkompisar. Även om man inte kör samma pass så är det trevligt med sällskap. Man snackar lite när man vilar och efteråt. Man får lite sparring och man kan dela bana med några man känner vilket verkligen är att föredra.

Min slutsats av simningen idag är att jag inte tappat simformen så mycket som jag trodde. Jag har inte simmat på någon månad och jag trodde att jag skulle ha tappat mer. Men det kändes lätt i bassängen. Jag körde bara 1000 m idag för att starta upp mjukt. Jag hoppas jag hinner ta mig iväg en gång till denna vecka.

Det var bara en sak som inte var helt ok. Baddräkten börjar bli för trång 🙂 Dags att investera i en ny. Jag har ju ändå tänkt hänga i med simningen flera månader till och jag vill inte simma i bikini. Magen kommer definitivt inte få plats i den nuvarande mer än kanske ett par veckor till.

0 reaktion på “Morgonsim med formstatus

  1. Hej Ida! Kul att du hittat till min blogg. Lycka till med simningen, dela gärna med dig av några tips till mig som ska simma Vansbrosimmet i sommar! 🙂

    • Mitt bästa tips generellt inför Vansbro är att träna i öppet vatten innan. Oavsett om du ska bröstsimma eller crawla. Det är en helt annan känsla. Vissa tycker det är obehagligt och det kan vara bra att vänja sig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *