Försäsongsträningen till ända för NocOut-cyklisterna

I lördags var det dags att avsluta NocOut’s försäsongsträning inför landsvägcyklingen. I januari körde vi igång med två-timmars spinningpass inomhus på campushallen. Passen blev snabbt fulla och reservlistorna fylldes på. Efter önskemål trappade vi upp detta i februari och körde varje lördag. Dessutom ökade vi från och med slutet av februari upp till 3-timmars pass.

20120902-213336.jpg

Jag har haft på min lott att styra upp dessa pass och det har enbart varit skoj. Det är alltid roligt att engagera sig när man får positiva gensvar från deltagarna. Jag har fixat med lokalbokning, datum, tider, instruktörer och liknande.

Inom klubben har vi ett gäng som är/har varit spinninginstruktörer. Detta har gjort att vi kunnat ha ett varierat utbud från vecka till vecka. Det har varit teamade pass med 2-3 instruktörer som bytts av. Vissa pass har körts av en och samma instruktör. En del pass har varit mer landsvägscykelinspirerade och andra mer klassiska spinningpass. Vi har haft pulspass och Tjejvasaspinning. Stämningen i salen har varit grym och jag kan intyga att det varit ett rent nöje att sitta i instruktörssadeln under de pass jag har kört. Ni som inte varit där har gått miste om något. Jag gissar på att vi kommer köra ett liknande upplägg nästa år.

20130203-221250.jpg

Jag skulle vilja passa på att tacka alla medlemmar som ställt upp som instruktörer; Mia, Mange, Anna C, Anki, Maria G och Urban. (Hoppas inte jag har glömt någon nu) Dessutom vill jag tacka Marta som fick avsluta vinterns spinningpass. Hon är inte medlem men efter önskemål blev hon tillfrågad och körde ett uppskattat pass med medlemmarna i lördags. Alla har ställt upp utan ersättning och det är mycket uppskattat. Jag vill även tacka Andy som har hjälpt mig med lite administration och som bollplank. Och sist men inte minst. Tusen tack till alla deltagare som kom och bidrog till att grymma pass som genomfördes. Utan alla er hade det inte blivit så bra som det faktiskt blev.

Nu verkar alla laddade för barmark och utecykling. Vissa har redan haft racern ute på en tur. Det planeras för träningar och motionslopp med Vätternrundan som det stora målet för många. Jag var anmäld men har av förklarliga skäl sålt min plats. 05:24 startar 70 stycken NocOut-klädda cyklister för att i olika klungor ta sig runt Sveriges näst största sjö. Det kommer bli mäktigt. Och det kommer så snabbt.

canyon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *