Spinninglycka

Idag skiner jag som en sol trots att vinterkylan envist biter sig fast utomhus. Visst vill jag ha värmande vårsol och helt snöfritt. Jag vill höra fåglarna kvittra. Och att krokusarna ska titta upp i trädgården.

Men så länge tänker jag leva på energin från gårdagens spinningpass. Jag gick dit med förväntningar om att magen skulle kännas mer ivägen än tidigare. Och att jag skulle få peppa deltagarna sittandes hela passet. Det går ju bra det också i och för sig och jag har inga problem med det egentligen. Men jag vill ju så gärna att det ska kännas bra ett tag till. Ni antar inte hur glad jag blev när jag inte kände av något ståendes. Visst jag pressade mig inte till någon mjölksyra under intervallerna och jag lade inte på så mycket motstånd i backlåtarna som jag gjort tidigare. Men jag kunde verkligen träna mig svettig. Endorfinerna rusade genom kroppen och trots att jag fipplade med tekniken så att jag fick ta om en låt från början så gjorde det ingenting. Passet gick över förväntan och jag räknar med att kunna hålla pass i någon månad till.

20120714-113354.jpg

Igår upplevde jag total spinninglycka. En lycka som i alla fall delvis väger upp saknaden efter löpningen. För den saknar jag verkligen. Samtidigt kan det vara bra att längta lite. Jag kommer vara superpeppad till hösten när det är dags för löpningen igen.

Jag önskar er alla en underbar och energifylld dag!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *