Bloggtips med hälsosam mat och njutning

Jag måste bara ge ett bloggtips. Ninni är en klubbkompis till mig som är utbildad kostrådgivare. Hon har ett hälsosamt tänk till mat och massa bra tips på sin blogg. Jag har testat flera av hennes recept och de är grymma. Här finns allt från mat till bakverk av den nyttigare sorten. Jag har bland annat testat hennes morotskaka och bars/muffins. De senare flera gånger. Och de fungerar toppen som fikaalternativ när man inte vill vara så onyttig.

Vi har samma tänk jag och Ninni även om hon säkerligen lever snäppet hälsosammare än vad jag gör. Med andra ord, jag unnar mig mer saker. Jag inbillar mig det i alla fall 🙂

Så hoppa in hos Ninni och kolla in hennes blogg om ni har lust. Jag inspireras av den och av hennes tänk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *