Härlig helg med familjemys

Tillbaka vid datorn efter en lugn och skön helg. Jag är inne i en period där jag får nog av datorn på jobbet. När jag inte jobbar får datorn gärna vara avstängd. Det går i vågor och det är skönt att inte känna tvånget.

Tack för alla snälla kommentarer på mitt förra inlägg. Jag vill bara förtydliga att jag inte tar åt mig speciellt mycket av dessa negativa kommentarer. Jag blir mest irriterad över att andra människor ens känner att de vill framföra dem. Jag inbillar mig att jag är stark nog att inse själv vad som är bäst för mig. Däremot finns det kanske andra som inte riktigt fungerar så. Människor som kanske tar illa vid sig av att få höra detta. Det var nog därför jag ville lyfta frågan. Men ni alla som har kommenterat är grymma och peppande.

Jag har som sagt haft en lugn helg med mycket häng med familjen. Mina föräldrar har varit och hälsat på hos min syster. I fredags firade vi söt-nöten Ture som fyllde 3 år. I lördags hängde jag hemma hos dem så att Daniel och svågern kunde springa långpass och min syster åka till gymmet. När alla kommit hem och var hungriga grillade vi korv med bröd på altanen i vårsolen. Till det fick vi mammagjort potatismos, räksallad, mjölk och påskmust. Avkopplande, mysigt, skönt och gott. Trots att det var kallt ute så hittade vi ett bra läge i solen och den värmde skönt i ansiktet.

20120319-092019.jpg

När Daniel åkte och simmade tog jag en promenad hem på ett par kilometer. Lagom långt för att kolla status på vad magen tycker om promenader. Inga problem svarade den. Så även om spinningen är på sluttampen snart så kommer jag kunna ta härliga promenader i vårsolen. Ska kanske införskaffa ett par stavar för lite mer träning.

Igår avverkade Daniel sina träningspass före lunch. Jag bakade gofika som vi tog med till ett par vänner på eftermiddagen efter att vi varit på barnvagnsjakt och lite shopping. Morotskaka utan socker och gluten blev resultatet och den var riktigt god!!! Skönt att kunna ha lite bättre alternativ till fika ibland även jag lika gärna kan äta morotskaka med socker också 🙂

0 reaktion på “Härlig helg med familjemys

  1. Du får gärna låna mina stavar om du vill syster.. jag tyckte de var super att ha när jag var gravid med Ture. Mot slutet av gravidteten fick jag ont som faan i ländryggen av promenader och stavarna hjälpte till att hålla de onda borta. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *