Ett 2013 med annorlunda målbild

Inför varje säsong känner jag spänning i kroppen. Man tränar med vissa mål i horisonten. Det kan vara tidsmål eller något lopp som ska klaras av. Jag brukar sätta upp lite mål för ett tag framåt i tiden och det är sällan det blir något som har startskott den 1 januari och slut 31 december. Just nu är jag i ett läge där alltid ser annorlunda ut. Jag har fått tänka annorlunda och försöka fokusera mindre på saker som annars brukar vara viktiga för mig. Jag har länge gått och funderat på hur mitt 2013 kommer se ut. Vart kommer jag vara om ett år. Jag har inte sprungit ett löppass sedan oktober. Jag är glad om jag i oktober i år har kunnat börja löpträna igen.

Anledningen till detta är att jag har en liten parvel i magen. I sommar kommer vår familj utökas från 2 till 3. Äntligen säger jag bara. På grund av detta så har träningen fått lite annorlunda upplägg och målbild. Det inga problem för min del, det är bara nytt och annorlunda.

Jag har vissa mål och önskningar med min träning efter förlossningen. Jag har satt upp målbilder om vart jag ska vara om ett år. Men jag vet mycket väl att det finns många faktorer som kan göra att dessa mål måste förändras längs vägen. Jag har inga problem med det heller. Jag är flexibel men inser att jag ändå mår bättre av att sätta upp dessa tankar. Som ni alla vet har jag satt upp ett mål att köra Ironman 2014. Huruvida det blir av eller inte har jag också en del tankar om. Men mer om det i ett annat inlägg.

Hoppas ni har en bra dag i vårsolen!

20130203-221752.jpg

0 reaktion på “Ett 2013 med annorlunda målbild

  1. Åh vad roligt, grattis! Barn är det bästa och tro mig du kommer vara urstark efter graviditeten. Jag vet med två små underbara sötnosar här hemma!

  2. Grattis! Det är jättekul att träna efter en graviditet, om en kan släppa nivåerna som prestationerna låg på innan, då blir det härlig progress hela tiden! Att träna under en graviditet är också kul, och ditt tidigare inlägg om styrka är nog en smart idé, jag tyckte mitt ryggparti var lite för svagt, det blev tufft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *