Vi möter våren i Paris

I början av april kommer ett gång NocOut’are bege sig till Paris och Paris marahon. Några kommer springa och några kommer heja på. Min sambo Daniel kommer stå på startlinjen med ett PB som sitt stora mål. Jag kommer supporta så mycket jag bara kan.

20110715-094928.jpg

Jag ser fram emot resan av flera anledningar. Jag har aldrig varit i vare sig Frankrike eller Paris. Att åka dit med kärleken mitt i den härliga våren kan inte vara annat än fantastiskt. Dessutom kommer vi åka dit med ett gäng underbara människor så helgen kommer säkerligen bli grym. Dessutom ser jag fram emot att uppleva Paris marathon. Det kommer bli ett par dagars turistande också. Men mest ser jag fram emot nya miljöer och upplevelser.

Idag betalade jag boendet och bokade flyget. Så nu är det bara att räkna ner 🙂
Ni som varit i Paris? Vad får man inte missa?

0 reaktion på “Vi möter våren i Paris

  1. Leta upp tvägatorna och smågatorna i de latiska kvarteren! Mysiga gågator och små personliga affärer. Många restauranger är riktigt mysiga krypin med goda 3-rätters middagar under 100-lappen. Det är fint det. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *