Nu ska jag blir starkare

Den här våren är ett av mina mål att ta mig in på gymmet igen. Jag behöver bli starkare. Jag har ett upplägg som passar mig och mina mål. Mer om själva upplägget kommer senare.

Hur som helst ställde jag in simningen igår morse på grund av fullbokade banor då det är sportlov här i stan. Istället åkte jag till gymmet på morgonen för lite styrketräning. Uppvärmning på crosstrainern och sedan pass 1 av de 3 program jag har. I början kommer jag varva pass 1 och 2 och senare i vår kommer jag varva pass 2 och 3. Pass 1 är ett pass som jag skulle kunna köra hemma om jag bara hade ett par hantlar. Så det kanske man skulle investera i. Lite lättare att få det gjort då.

Det gick bra att köra igår. Jag maxade inte på något sätt eftersom jag inte riktigt har koll på statusen just nu. Det var både ben och överkroppsövningar i passet. Slutsatsen kan dras så här: benövningarna blev jag inte det minsta trött av. Axelövningarna var jättejobbiga. Så inget nytt direkt. Jag har starka ben och en svag överkropp. Det ska vi ändra på nu.

20120321-172007.jpg

Jag har börjat längta till våren. Bilden ovan är tagen på en härlig lunchpromenad förra våren. Solen värmde och sällskapet var härligt.

 

0 reaktion på “Nu ska jag blir starkare

  1. Hej Om jag har förstått det rätt så bor vi i samma stad och jag tycker det är så roligt att hitta en träningsblogg härifrån. Kan ju ge en del tips och träningsidéer till träning här i stan 🙂 Roligt att ha hittat din blogg i alla fall! Jag kommer tillbaka 🙂

    • Välkommen hit! Jag har en massa träningstips och idéer i Linköping om du vill ha. Såklart beroende på vad du vill göra. Är själv instruktör på Campushallen och aktiv i klubben IK NocOut.se (som har grenar som löpning, simning, cyklel, längskidor och triathlon och annat som medlemmarna spontant drar ihop). Jag ska kika in på din blogg också eftersom jag gärna läser bloggar av andra likasinnade!!! Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *