Skön helg ger energi till ny vecka

Med en bra helg i ryggen går jag nu in i en spännande vecka. Jag har fått en bra idé från Daniel till bloggen som kanske från premiär om ni har tur.

I fredags hade jag både massage och yoga på schemat. Yogan är verkligen super för nedvarvningen av en fullspäckad vecka. Efter den åkte jag direkt till Lotta och Mattias för trevligt socialiserande. Fredagar har blivit något av en TV-fri dag i veckan. Mer umgänge och god mat.

På lördagen hade Daniel sin träning. Men där emellan klämde vi in KM-finalen i rodd 1000m för NocOut. Varken jag eller Daniel hade ens skickad in någon kvaltid men finalen vill man inte missa. En av höjdpunkterna under NocOut-året. Det visade sig bli en ganska jämn historia. Särskilt herrfinalen. Johannes knep segern i år igen, men med betydligt mindre marginal än förra året. Damfinalen vanns ganska solklart av Anna Carlén i år igen. Man kan inte vara annat än imponerad av dessa mjölksyratåliga människor som trotsar smärtan och bara öser på.

20130218-062858.jpg
Det var mycket publik denna lördag på Campushallen. Efter rodden hjälpte jag till att få igång spinningpasset innan jag och D gjorde lite ärenden.

20130218-063041.jpg
Eftermiddagen spenderades i soffan och kvällen hos min kära syster med familj. Söndagen städade vi lite. Slappade i soffan. Fikade hos D’s pappa. Kvällen avslutades med att fixa denna så att vi har matlådor i vecka.

20130218-063216.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *