Koppla bort och varva ner

Jag har de senste tre fredagarna avslutat arbetsveckan med ett yogapass. Det har varit så skönt. Dels så kommer jag verkligen ifrån jobbet i tid och dels får jag verkligen tid att varva ner, koppla av och hitta lugnet i kroppen. Det är kanske ingen extrem fysisk utmaning. Men det är ändå utmanande. Det är fokus på en del bitar som jag kommer behöva koncentrera mig lite extra på här framöver. Det mentala inom mig ska bli starkare. Jag ska jobba med mig själv och hur jag hanterar vissa saker.

Så efter en intensiv och effekiv dag i fredags var det fantastiskt att komma ner i yogastudion. Komma in från snöyran in i värmen. Känna doften av kanelteet. Lägga sig på yogamattan och bara tillåta sig själv att koppla bort allt annat. 4 veckor kvar har jag med yogan. Jag behöver nog komma på ett sätt att fortsätta med dessa fredagar. Att ge mig själv möjligheten att varva ner och ta helg hela jag.

Hur kopplar ni av? Kan ni släppa jobbet när ni tar helg?

0 reaktion på “Koppla bort och varva ner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *