Energigivande och fullspäckad helg

Det har varit en helg med fullt ös hela helgen. Den inleddes med yoga tillsammans med Anna. Skönt pass som fick mig att varva ner efter veckan. Kvällen spenderades med fina Ingrid. Ibland känns det som jag varken har tid eller ork att hinna med alla fantastiska vänner jag har omkring mig. Därför är det skönt när det väl blev av. Ingrid bjöd mig på mat. Det kändes lyxigt att bara vara, slippa fixa och bli serverad. Tack fina!

Lördagen inleddes med en tur i affären inför kvällens middag. Sedan bar det av mot Campushallen för att teama dagens NocOut-pass tillsammans med härliga Mia. Med full sal, taggade klubbkompisar, peppande deltagare och grym Mia på cykeln bredvid kan det inte bli mer än ett lyckat pass.

20130203-221250.jpg
Kvällen avslutades med härlig middag med fantastiska grannar. Jag åt för mycket, mådde lite illa och hamnade i lördagskoma. Somnande tidigt med ett leende på läpparna.

Söndagen har delvis tillbringats på Tränings- och hälsomässa i Linköping. Vi hade en monter med NocOut. Hade kanske lite högre förväntningar på mässan. Det var många utställare men kanske inte så många som intresserade mig. Men vi var grymma såklart.

20130203-221752.jpg
Jag har även just nu den stora förmånen att få sätta tänderna i en ny bok. Bokhyllan är full. Valmöjligheterna är många. Har du något viktiga kanske?

0 reaktion på “Energigivande och fullspäckad helg

  1. Det var mysigt att ha dig här! Vi får försöka få till det oftare, men utan dåligt samvete om vi inte lyckas riktigt (dåligt samvete är bara dålig energi)
    Puss på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *