En morgon i bassängen

Jag tycker om tidiga träningar. Visst jättetidigt kanske man inte alltid vill gå upp, men det är skönt att få passet avkarat. Jag har efter träningssvackan i november/december nu försökt få in lite träningsrutiner i mitt liv igen. Måndagar har jag mitt spinningpass och tisdagar är det morgonsim. Så även denna morgon.

Idag var det Cattis som servade oss med ett upplägg från söndagens simkurs. Lite kortare pass än vanligt för min del. Men dock lite högre intensitet vilket gjorde att jag var riktigt trött efteråt i alla fall. Det är fantastiskt med alla man känner som dyker upp i simhallen klockan halv sju på tisdagsmornarna. Idag körde vi bara teknik. Många bra och nya teknikövningar för min del som jag kan ta med mig till kommande pass. Men jag var så fokuserad på övningarna att jag glömde räkna längder. Men det är mindre viktigt en dag som denna.

20120719-231151.jpg

Det är inte utan att man längtar ut till sommarens pass på Tinnis. Nöta länger i 50-metersbassäng är bra mycket roligare än inne i en trång 25:a. Några månader kvar är det dock. Men det är bara att hålla ut.

Lycklig efter morgonpasset kan jag nu jobba hela dagen och veta att jag ikväll få ett pass till. Jag ska då träna in lite mer på mitt Stark-mammapass. Behöver förenkla en del och träna in det. Det är roligt men lite klurigt.

Vad tränar ni idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *