Min vår som instruktör

Det är just nu en hel del tankar om mål, träning och framtiden i mitt huvud. En handlar om min egen träning och en del handlar om instruktörsdelen. Jag har under hösten haft som mål att komma in i själva rollen som instruktör och fokuserat på just cycle som gren. Det har varit fantastiskt roligt och inspirerande. Jag har lärt mig massor och det känns som om jag har utvecklats. Jag känner mig definitivt tryggare på cykeln nu än jag gjorde i september. Precis som det ska vara antar jag. Så fick jag också en bra grund att stå på av Linda som höll i utbildningen. Jag går ofta tillbaka till den i tankarna.

20120918-062006.jpg

Nu innan jul gick jag core-utbildning och efter jul coreboll. Under våren har jag som ett mål att komma in i coreträningen. Att själv bygga upp min egen styrka och vicka på så mycket pass jag kan. Jag ska hitta mitt eget upplägg och ett tänk som passar mig.

Jag har dock ytterligare en gren som jag gick utbildning på före jul. Tror inte jag har skrivit om det eftersom det inte riktigt varit en officiell nyhet. Jag ska vara en av ledarna på vårens nyhet på Campushallen, Stark Mamma. Till att börja med är vi några som ska dela på passen så jag har några inbokade bara till att börja med. Det känns bra. Eftersom jag aldrig har fött barn känner jag att jag måste läsa på en del och sätta mig in i allt ordentligt eftersom det är en speciell situation. På passet får mamman/pappan ha med sig sitt barn (om det inte kan krypa ännu). Man är även välkommen som gravid. Jag som inte har några barn får helt enkelt visa alternativen med vikter, vilket kanske en del av deltagarna också kommer vilja köra med. Det ska hur som helt blil spännande. En helt ny situation för mig. Man jag gillar ju utmaningar.

0 reaktion på “Min vår som instruktör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *