Människor och energi

Vissa människor tar mer energi än vad de ger. Jag försöker faktiskt ha så lite med dessa att göra som möjligt. Vissa människor tar ibland och ger ibland. Fullt naturligt och till viss del helt okej, beroende på vad det handlar om. Ibland finns det tillfällen där det måste vara ok att ta energi. När man behöver andra människors stöd.

Jag försöker ofta omge mig med människor som ger energi. Personer som tillför mig något och som gör mig lite gladare för varje minut jag får tillbringa med dem. Det behöver inte betyda att de är nära vänner eller någon jag ens umgås med mer privat. De är sig själva och i det sammanhang man träffar dem är de fantastiska.

Igår fick jag en massa sådan energi. Över 90 personer kom på NocOut’s intervallträning. En timma där energin flödar. Ingen tar mer energi än det som krävs för att ta sig varv på varv runt i hallen. Alla hälsar, småpratar och skrattar. Man får en kram av någon. En annan har undrat vart man varit de senaste veckorna. Även om jag inte sprang själv så är jag lycklig över att jag var där. Jag kunde peppa, heja och prata med underbara människor som i allra högsta grad är en bidragande orsak till att jag har ett leende på läpparna när jag skriver detta.

20120501-124317.jpg

Detta inlägg är nog en ren hyllning till människor som sprider energi och glädje omkring sig. Och till den sociala gemenskap som är en sådan bonus i NocOut som klubb. Jag längtar till nästa gång som jag får tillbringa tid med alla dessa härliga!!!

Jag hoppas att alla ni som läser detta har männiksor i er närhet som ger er en massa energi. Jag tror det gör varje människa lyckligare!!!

0 reaktion på “Människor och energi

  1. Du är ju så himla gullig! Hade också velat vara på träningen och fått lite energi, men det var jobbmiddag på Tapas istället. Inte helt fel det heller visserligen. 🙂

    Har sagt det förr, men det tål att sägas igen: Du är en sån människa som bara ger energi. Man går alltid plus på energikontot efter att varit med dig. Så jag omger mig gärna med dig och andra fellow Noc-Outare. 🙂

    • Du är minst lika gullig du. Och du är en fantastisk energispridare du också fina! Trots att det var 90 personer där igår så saknade jag dig! Vi måste ses snart! Jag vill också äta mat på Tapas!!! mmmmmmm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *