Jävligt jobbig julkalender

Det är med att inspireras av andra skrev jag om igår. Nu är jag där igen. Den här tjejen är grym på att inspirera andra och nu har hon gjort det igen. Under november månad har hon streakat löpning varje dag, en utmaning jag hade hakat på direkt om jag bara kunnat.

Och november är inte ens slut innan hon är igång med nästa utmaning. Denna tänkte jag hänga på så gott jag kan. Även om jag måste göra lite modifikation på den. Så ni som läser, häng på ni också vet jag. Bra idéer är till för att spridas. Jag kommer ägna lite av min kväll åt att komma underfund med hur jag ska lägga upp just min kalender.

Under 1-24 december har Sara allts gjort en julkalender med träning. Antingen gör man den uppifrån och ner. Eller så planerar man in varje dag utifrån hur det passar i kalendern. Eller så skriver man ner varje sak på en lapp, lägger i en burk och drar en lapp varje dag. Upp till dig. En sak varje dag. Vissa dagar kanske det blir utöver din vanliga träning. Andra dagar kanske detta blir all träning just den dagen. Gör det så att det passar dig. Glöm inte att utmana lite extra. Genomför det med glädje. Sprid glädjen vidare till andra så blir världen så mycket härligare att leva i.

Såååå, vilka är på?

0 reaktion på “Jävligt jobbig julkalender

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *