Fix på hemmaplan och ultraintervaller

Medan ett gäng grymma klubbkompisar genomför ultraintervaller ligger jag hemma och är lite snorig fortfarande. Efter en vecka med tidig uppstigning och sen hemkomst ser jag fram mot en helg lite mer på hemmaplan. Jag ska gå i mjukisbyxor och raggsockor och fixa lite här hemma.

20121117-075429.jpg

Blev ni nyfikna på ultraintervallerna? Man springer 8*10 km. Varje intervall startar var tredje timma. Så vilar man emellan. De började kl tolv i natt. Sista milen påbörjas alltså klockan 21 ikväll. Det är jogg.se som står bakom och man kan springa var som helst. Det är ett gäng i NocOut som springer. Vissa alla 8. Andra hänger med på några bara. Men en kul grej. Önskar jag hade kunnat vara med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *