Inför 2013

Nu börjar uppbyggnaden inför nästa säsong. Det är nu många börjar forma sina mål inför säsongen som kommer. I alla fall vi som håller på med mer sommarrelaterade idrotter som löpning, cykel och triathlon med mera. Man sätter upp eventuella tidsmål. Börjar anmäla sig till några tävlingar. Vinterträningen och uppbyggnadsfasen börjar. Det är nu man lägger grunden för 2013. Det gäller att träna smart. Så att man förbättrar sig och håller sig skadefri.

Jag är än så länge anmäld till Vätternrundan. Den ska cyklas med klubbens klunga och under våren kommer det nog blir en del cykelträning. Samt en hel del spinning. På torsdag har vi upptaktsmöte inför Vättern och vinterträningen. Det ska bli spännande. Cykelmålet för 2013 är helt klart att få mer mil i benen och längre distanser.

När det gäller löpningen har jag inte riktigt bestämt mig än. Mina funderingar får ligga och gro lite till helt enkelt. Mitt stora mål är ju ändå Ironman 2014. 2013 kommer nog mer bli ett år att ta mig mot 2014.

Min första tanke nu fram till jul är att främst köra på med spinning och även komma igång med styrkan. Jag behöver den. Vill blir starkare och hålla mig skadefri.

Hur ser det ut hos er? Har ni börjat fundera på nästa år? Har ni några mål? Eller kanske ni sätter upp dem vid årsskiftet som många andra? Har ni några drömmar inför 2013?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *