På banan igen

Jaha, då var det alldeles för länge sedan jag bloggade igen. Jag fattar inte hur jag lyckas. Men jag har haft nästan tre veckors frånvaro från träning. Bloggen hänger ju lite ihop med den. Frånvaron vad inte helt men delvis planerad. Det blev längre och mer vila än tänkt.

Nu är jag på banan igen. Träningssugen och laddad. Igår satt jag på instruktörscykeln igen efter att ha vickat bort två klassen veckorna innan. Det var fantastiskt. Hela dagen gick passets låtar i lurarna på jobbet. Fina Lotta var där och öste. Grymma deltagare som idag lyckades sätta pulsnivåerna bättre än någonsin. Jag blir lyckligare av sådana här pass.

En sak till jag blir glad av är att finaste Lotta och Mattias har köpt hus på vår gata. Till våren får vi alltså grymma träningsglada grannar 5 hus bort. Och vi får sällskap i kategorin träningsgalningar. Skönt med träningssällskapet så nära.

20121030-060605.jpg

0 reaktion på “På banan igen

  1. Och vi erbjuder inte bara träningssällskap. Fika-, middags-, mys-, film-, läsa bok- och trädgårdssällskap är bara ett axplock av sällskap som erbjuds om önskemål finnes. Lovar dock att ni får en eller två lediga dagar i veckan..haha!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *