Träningshelg

Jag har haft en alldeles fantastisk träningshelg. Den har bestått av svett, skratt, energi, gläjde, träningsvärk, stumma ben och massa andra känslor. Igår följde vi upp de första dagarna med en lång och härlig träningsdag. Uppslutningen har varit kanon. Ca 20-25 på passen igår. Man kan inte bli annat än glad och lycklig när man får träna med dessa härliga människor.

Dagen inleddes med ett Crossfit-kompispass med Anki. Grymt skoj, svettigt och jobbigt pass. Mycket bra övningar, både med och utan redskap. Precis den typ av styrka som jag både gillar och verkligen skulle behöva köra mer. Fick lite idéer för att få in det mer i min träning. Det är nog många som känner träningsvärken i kroppen idag och skänker en tanke till Anki. Efter crossfitpasset körde Anki en stunds core med oss också. Lika välbehövligt det och säkert något som många av oss behöver. Tack Anki för din tid och ditt engagemang för att få köra lite med oss en timma.

Efter styrkan kom fina Ninni och körde ett pass yoga för löpare. Definitvt nödvändigt för många av oss. Det var stela kroppar. Mycket fniss. Snygga poser. Fantastisk instruktör. Immande speglar. Hundar. Svanar. Drakar. Gräshoppor. Skönt pass. Tusen tack finaste Ninni för att du tog dig tiden att komma och ge oss en välbehövlig stund. Tack även härliga Anna som ordnade med lokal för förmiddagens träning.

Efter yogan var det dags för lunch på stan. Smarriga sallader åts i solen på stan. Min var fylld av goda skaldjur och nyttigheter. Sen bar det av mot simhallen för några av oss. Daniel hade lagt upp ett simpass med både teknik, stege och intervaller. Detta var det passet som jag kände mig piggast på under dagen. Det var roligt. Simningen är rolig. Daniel har gjort den rolig för mig. Tack älskade Daniel för att du gjorde passet åt oss. Det var uppskattat och flera fick med sig flera saker hem för att förbättra simningen.

Gårdagens fullspäckade träningsschema medförde en hel del trötta kroppar och begynnande träningsvärk. Den avslutades med middag på Yogi. Mycket trevligt och god mat.

Idag vaknade jag med skön träningsvärk i baksida lår, rumpa, rygg och axlarn. I magen har det smugit sig på under dagen. Det var trötta ben som klev upp ur sängen för att ta sig iväg till Borensberg och ett långpass. Solen sken och det var ett alldeles fantastiskt höstväder för att springa. Frisk och klar luft. Härligt sällskap. Vi var kanske 12-13 stycken som slöt upp. Jag och några till hade planerat att springa tillsammans. Lite kortare och lite långsammare än de andra. Alla de kastade in handduken och jag bestämde mig för att hänga med de andra till att börja med. Kroppen svarade inte alls och vill inte vakna till det minsta. De första 3-4 km med den stora klungan var ganska jobbig. Dels för mina tunga ben och mitt psyke. Ville inte sinka gruppen även om tempot faktiskt var ett som jag klarar av. Efter ett tag beslöt jag och Jenny oss för att vända av tillbaka. När pressen på att hänga med försvann så lossnade det lite. Jag fortsatte ett varv på 2,5:an själv och efter det lossnadet det helt när jag kom ut på asfalten. Då hittade jag en ansträngningsnivå och ett tempo där det kändes som att jag kunde fortsätta i länge länge. Jag läta det räcka med 10 km dock. Imorgon är det dags att hålla ett spinningpass igen. Så jag behöver ha hyfsat pigga ben då. Tack Martin och Micke för att ni styrde upp en härlig löptur på en fantastisk höstdag som denna.

Tack alla fantastiska människor som gjorde denna helg till en ren njutning. Vi har svettats, skrattat, umgåtts och tränat. Ett perfekt recept på en härlig helg! Nu har Alex skjutsats till tåget och jag ska gå med min köra D till Peter och Becca och fika!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *