Träningsvecka med galet avslut

Jag har egentligen en ganska galen träningsvecka framför mig. Men om två roliga saker infaller samma helg och jag kan hinna med båda så är det klart att jag försöker göra det!!! Jag tycker ju att utmaningar är roligt. Jag inser ju att jag kommer vara galet trött på söndag. Inte nog med det är det en träningshelg inplanerad veckan efteråt. Jag får se till att ladda hela veckan nu. Ladda med bra energi och smart träning. Denna vecka ser enligt planen ut så här:

 Måndag: Yoga och spinning
Tisdag: Simning och löpning
Onsdag: Vila
Torsdag: Simning och löpning
Fredag: Vila
Lördag: Lidingöloppet 15 km
Söndag: Konvent på CH, där jag valt att gå på 4 spinningpass

Jag ser verkligen fram emot helgen. Lidingöloppet kommer bli grymt. Ca 50 löpare från klubben kommer starta i något av loppen. Det kommer vara fantastisk stämning. Hejaropen från folk man känner gör att man orkar så mycket mer. Dessutom ska vi sova hos fina Alex på fredag. Det var längesedan vi sågs. Och nu får vi ses två helger på raken.

Tanken men 4 spinningpass på söndag är dels att jag vill hämta in så mycket inspiration jag bara kan. Det fanns inga andra pass som jag verkligen ville gå på förutom kanske Afropowerdance. Men samtidigt vill jag spinna för just några av instruktörerna som håller i passen. Monica Björn och Matthew Griffiths har jag hört ska vara grymma. Jag vet redan att Jessica är grym. Men jag har inte kört just spinning för henne förut.

Hur ser er träningsvecka ut? Utmanar ni er själva något? Går det på rutin? Har ni en plan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *