Toppa-formen-pass

För några veckor sedan hade vi ett lite annorlunda intervallpass. Där gick vi igenom lite löpskolning och formtoppning inför tävlingar. Denna vecka tänkte jag att jag skulle testa det innan KM 10 000 m för att se om det kändes bra. Alle hjälpte till med ett upplägg och jag fick med mig Lotta A till nya friidrottsarenan på Campus Valla. En arena som förövrigt är väldigt fin och väl värd att testa. Den är öppen för allmänheten dagtid och kvällar när den inte är bokad.

Upplägget var:
5 min uppvärmning
5 min löpskolning
3*150 fartökningar
5 min stolt löpning

Det kändes bra. Vi pratade en hel del träning och lite privata saker. Det är härligt att kombinera vänskap med träning. Skönt att hitta likasinnade. Jag har det senaste året lagt till en hel del fina bekantskaper som delar en eller flera av mina passioner i livet. Som är i samma livssituation och som kämpar på samma nivå som jag.

Hur laddar du upp inför tävling?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *