Kärt återseende

Idag var det dags för något jag väntat på några veckor. Något jag saknat i flera år. Något jag älskar men lade åt sidan i tonåren. Det finns mycket jag vill hinna med. Detta har fått prioriteras bort. Fast det kanske blir ändring på det framöver. Det var precis så roligt som jag mindes det. Orientering. Jag och naturen. Med karta och kompass.

Idag hade vi prova-på-pass med NocOut. Vi satte ihop oss i mindre grupper. En kunnig i varje grupp sen turades vi om att ta kontrollerna. Det blev mycket stanna och läsa kartan. Förklara och försöka coacha men inte för mycket. Det gick inte så snabbt eftersom fokus var kartläsningen. Men vi gick rätt och det var grymt.

Jag trivs i skogen! Att springa terräng är utmanande och ger omväxling. Lite mer än att bara springa rakt fram, även om jag gillar det också. Man måste tänka efter, göra val och ligga steget före.

20120915-221240.jpg
Efteråt körde jag veckans fjärde spinningpass. Grymt som vanligt. Idag hade jag sambon med mig. En av de jag vet verkligen säger vad han tycker. Jag fick lite bra feedback som jag tar med mig. Passet idag blev dessutom delvis på engelska eftersom det var några icke svensktalande deltagare. Det gick det också. Jag har snart betat av många udda situationer. Igår hördes min mick i högtalarna i yogastudion. Stackars dem!!!

Kvällen avslutades på Yogi med fina Lotta och Mattias. God mat, vin och härligt sällskap. Nu kommer jag snart somna gott!!!

Vad har ni gjort för roligt idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *