Spinning, simning och nya träningskompisar…

Igår höll jag mitt andra spinningpass. Ganska mycket folk och flera nya som ville prata puls. Fina Lotta var där efter sin förkylning. Fick många fina kommentarer. Micken och all annan teknik fungerade. Flera ansikten var där förra veckan också, så helt fel ute var jag väl inte då. Jag hade bytt ut ett par låtar. Det kändes bra. Det är roligt. Jag njuter och önskar att jag hade fler pass på schemat. Men redan på lördag är jag uppe och vickar på en klass. Kanske kommer det några nya låtar till då.

Imorse var jag uppe tidigt för att simma. Det är sååå skönt att just simma på morgonen. Jag har nästan bestämt mig för att investera i ett måndskort på simhallen. Nu har jag klippkort. Men med ett månadskort kommer jag säkerligen ta mig dit oftare. Dagens pass:
Insim: 300 m blandat
Teknik: 100 m höft-armhåla, 100 m catch up, 100 m knuten näve
Huvudpass: 6*(100 m med paddlar + 100 m utan paddlar) vila den tid det tog att ta av/sätta på paddlarna.
Avbad: 200 m blandat

Idag kom det ett stort paket med härligt innehåll till mig på kontoret. Det var fyllt med träningsgrejer. Inte bara till mig dock. Ett par Inov-8 Xtalon 212 ska göra mig sällskap i skogarna framöver. Chansningen på storleken blev bra och de är sköna. Ikväll ska de invigas. Ett linne, en långärmad t-shirt och ett par tights låg visst i kartongen också. Bilder kommer senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *