Ny vecka – fullt ös

Jag har haft en helg med fullt ös. En helg där jag valde bort att blogga till förmån för andra sociala aktiviteter. Jag har varit på kickoff med jobbet, grillat med familj, plocka svamp med Ingrid och Veronica, lekt och mys med söta Ture och Edit och till sist haft en mysig söndgskväll med Daniel.

Jag har dessutom haft en lugn helg på träningsfronten. En hård 7 dagarsperiod har nu följts av några lugnare dagar. Idag drar jag igång en hård träningsvecka igen. Eventuellt att onsdag blir vilodag på grund av en tjänsteresa. Men annars är det fullt ös. Planen ser ut så här än så länge:

Måndag: Spinning
Tisdag: Simning och backpass löpning
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Löpning intervaller
Fredag: Simning och ev något mer
Lördag:Orientering och spinning
Söndag: Inte bestämt ännu

Vad tränar ni i veckan? Någon som gör mig sällskap på något av passen ovan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *