Cycle och löpning

Igår ägnade jag morgonen åt att köra igenom låtarna omixade till mitt första cyclepass. Jag ville få en känsla för om de verkligen passade för det jag hade tänkt. Det resulterade i att två låtar bytte plats och att en ska bytas ut. Det ät viktigt med rätt känsla och rätt puls i låtarna. Jag känner att jag fick en bra grund på utbildningen förra helgen. Jag har inte skrivit om den i sin helhet. Men det kommer. Jag har analyserat den hela veckan.

Idag har jag börjat mixa lite. Lite klurigt men jag försöker göra det enkelt för mig. Vi får hoppas det blir hyfsat i alla fall.

Dagens träning blev ett pass med fina Mia G. Vi började värma upp 2 km. Sen fortsatte vi det långa varvet. Lugn och kontrollerat och fartökning i backarna. Jag försökte köra teknik nedför också. Efter nedvarvningen tog jag ett kort varv extra. Ett bra val. Pigga ben och en kropp som bara ville ha mer och mer. Ska öka på distansen lite varje vecka nu så jag är redo för Lidingö 15 km.

20120901-224506.jpg

Ikväll har vi varit hemma och slappat. Daniel har skrivit sin race report från Ironman Kalmar. Jag har lagat en av våra favoriträtter, indonesisk kyckling med squashtagiatelle. Vi börjar tända ljus hemma. Myser i mörkret. Det känns att det börjar lida mot höst. Men den är inte här än. Jag gillar hösten. Om det inte regnar hela tiden…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *