Några träningspass senare

I tisdags var det dags för backpass med NocOut. Jag var ganska seg i benen efter dagens cykelturer. Uppvärmningen som alltid ska vara i lugnt tempo, men sällan blir det för oss långsamma, kändes helt ok efter att jag släppt klungan och kört i eget tempo. Sedan var det dags för den jobbiga delen. Jag körde på ett par km. Backarna kändes ok men ganska tunga. Efter ett par stycken började återhämtningen bli för lång så då lade jag av och körde i jämnt tempo med Alle och Maria. Trevligt sällskap och skönt väder.

Igår valde jag bort träning för att inte behöva stressa. Jobb, HLR-kurs och fixa spinningpass fick bli min prioritering. Kändes som ett val där jag lyssnade på vad som skulle få mig att må bäst.

Idag blev det ett simpass på morgonen. Upplägg enligt följande:
Insim:
300 m blandat bröst och crawl
Tekink:
100 m nudda rumpan
100 m höft-armhåla-öra
100 m catch up
Huvudpass:
200 m med paddlar
200 m utan paddlar
200 m med paddlar
200 m utan paddlar
Avbad:
300 m blandad crawl, bröst, rygg

På kvällen idag hade vi dessutom löpintervaller. Vi körde stege 200-400-600-800-1000-800-600-400-200.
Hade inte kollat några tider innan så körde på känsla. Ska bli intressant att de tiderna när jag läser in data från pulsklockan.

Bra träning. Men också vila. Det gäller att lyssna på kroppen!!!

20120830-223521.jpg

Jag blev dessutom helt såld på Susannes grymma röda tights. Men de finns nog inte kvar i affären…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *