Fantastiska Lotta

Förra våren startade jag lite smått med två inlägg som jag kallade 15 sekunder i rampljuset. Där fick ni läsa om min kära sambo Daniel och fantastiska syster Cissi. Det var alldeles för länge sedan jag lät ytterligare en person stå i rampljuset här på bloggen. Jag skriver mycket om mig själv, men jag vore ingenting utan de fantastiska människor jag omger mig med. De ger mig energi och ett roligt och spännande liv. Vissa människor kommer och går i livet. Andra stannar kvar länge.

Lotta lärde jag känna genom hennes sambo Mattias. På ett studentarrangemang, över åtskilliga glas vin, med 0% träning inblandat, hade vi en kväll att minnas och där vi kallade varandra syrran hela kvällen. Sen sågs vi nog inte mer än hastigt till och från under ett par år. Sen kom det något tillfälle (kommer inte ihåg riktigt när, var och hur) som vi kom på att vi hade träningen gemensamt. Vi började träna ihop. Nu är hon och Mattias ett regelbundet inslag hemma i Tallboda. Inte bara när det gäller träning.

 Lotta är en av de personer jag känner som alltid ger mängder med energi. Är jag ledsen och lite nere så är ett par timmar med Lotta en av de bästa medicinerna. Hon fixar, donar och hittar på roliga saker. Hon är omtänksam, engagerad och bryr sig om alla i omgivningen. Jag hoppas att alla har förmånen att ha en Lotta i sin omgivning.

Hon är både en fantastisk vän och en grym träningskompis. Vi såpass jämna på det vi håller på med att vi alltid kan träna tillsammans. Är det inte jag som är pigg så är det Lotta som drar mig runt på intervallerna. Dessutom har vi från och med ett par månader tillbaka kort på samma gym. Så jag hoppas på trevligt sällskap på CH under hösten.

För att toppa det berättade Lotta igår att hon och Mattias bestämt sig för att stanna i stan i åtminstone 2 år till. Det gjorde mig glad hela dagen igår!

0 reaktion på “Fantastiska Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *