Kort rapport av dagen

Dagen har varit grym här i Kalmar. Så många att heja på och tider att kolla upp att jag inte hunnit blogga. Det kommer ett långt inlägg en annan dag. Det blir mycket upplevelser och känslor bara av att supporta. Dagen kan för NocOuts del sammanfattas i:

– Klubbrekord för både dam och herr av Lena Ström respektive Jonas Bergkvist.
– 3 stycken i topp 10 på SM (Jonas, Mange och Fredrik)
– Ytterligare åtminstone en slot till Hawaii.
– 3 personer under 9 timmar
– Ytterligare 5 stycken under 10 timmar
– Jag tror vi fick in 16 st PB på 16 startande
– Massor av NocOutare överallt som hejade fram våra hjältar på banan.

Klockan är nu snart halv elva. Hero hour är igång och enligt rapport från Lotta finns det 20 kämpar kvar på banan som har möjlighet att hinna in i mål innan det stänger. Vi ser dem gå förbi utanför fönstret. Vi har fått in alla 16 i NocOut. Men jag hoppas alla på banan klarar tiden.

20120818-222518.jpg

0 reaktion på “Kort rapport av dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *