Arbetsplatsklassikern – Lidingöloppet

Jag och några till på jobbet är med i något som kallas för Arbetsplatsklassikern. Det innebär att man från och med 6 veckor innan något av loppen som ingår i klassikern och fram till själva loppet, ska klara av sträckan som själva loppet är på. Så från och med nu på lördag och fram till 29 september har jag på mig att springa 3 mil. För mig som löptränar regelbundet så kommer det bli en barnlek. Dock är jag ju lite galen och gillar utmaningar. Så jag tänkte så här:

Om jag springer 3 mil i veckan istället.
Det är lite mer en utmaning och helt genomförbart. Så får det bli. Borde inte blir några större problem om jag nu följer min träningsplanering jajg gjort för löpningen. Någon som vill kämpa med mig? Springa minst 3 mil i veckan fram till Lidingö den 29 september???

0 reaktion på “Arbetsplatsklassikern – Lidingöloppet

    • Så ska du också köra hela Lidingö i September. Även om du ska ha en lugn vecka nästa vecka lär det ska bli lugnt. Det börjar på lördag och då får du en mara i benen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *