Passträning i höst

Jag har idag suttit och tittat lite på hur jag ska lägga upp min träning under hösten. Jag inser att jag har ett riktigt delikat problem. För ett år sedan tränade jag på Actict. Efter flera år där tyckte jag att det blev sämre. Få pass på schemat som verkligen passade in i min träning. Flera av favoritinstruktörer försvann och standarden på de nya var inte lika hög enligt vad jag vill ha. Förra året minns jag att jag besviken satt med höstschemat och letade efter pass som jag vill köra och som passade med mitt upplägg.

I år tränar jag på Campushallen. Och nu sitter jag här och kollar in höstschemat lite. Hur ska jag kunna välja? Kan man köra 3-4 pass om dagen varje dag i veckan och sedan få in löpning och simning? Jag vill göra så mycket. Måste fundera på upplägget lite. Sen får jag välja och prioritera. Men hur som helst finns det utrymme för att vara spontan. Det finns nästan ett pass hela tiden som jag skulle kunna tänka mig att köra. Sen minskas det kanske allt eftersom man hittar sina favoriter bland instruktörer osv. Så här ser första måndagen på höstschemat ut med sina 16 pass. Tisdagen har hela 25 stycken.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *