Lidingöloppet 15 km

Då var även jag anmäld till Lidingöloppet. Det blir 15 km för min del. En distans som jag har hyfsat chans att träna mig i form för om jag får hålla mig frisk och skadefri. 30 km skulle jag definitivt ta mig runt. Men jag minns hur jobbigt det var förra gången då jag inte heller var tränad för det. Så 15 km passar mig utmärkt. D ska springa 30 km senare samma dag och det är många från NocOut som ska köra någon av distanserna. Det kommer bli en härlig dag, fylld med endorfiner, kämpaglöd och supportande. Jag längtar redan.

Min målgång i Lidingö 15 km 2008

Mitt upplägg inför Lidingö kommer bli att försöka få till 3-4 löppass i veckan. Utöver min andra träning. Min gissning är att det snarare kommer bli 3 än 4. Men jag har en tanke i alla fall.
Tisdagar tränar vi backträning i Olstorp.
Torsdagar är det intervallträning på bana.
Lördag/söndag kommer innebära långpass någon av dagarna.
Utöver detta är tanken att jag ska få till ett kortare lunchpass på jobbet någon av de andra dagarna. Återhämtningspass om kroppen känns tung. Snabbare pass om kroppen känns pigg.

Fantastiska tjejer efter Lidingötjejlopp 2008

Finns det någon mer där ute som ska springa Lidingöloppet kanske?

0 reaktion på “Lidingöloppet 15 km

    • Jodå! Jag var på ett av dina pass i våras. Riktigt tungt och bra. Från och med i höst instruerar jag spinning på Campushallen. Ska bli riktigt roligt och spännande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *