Träningsvecka på G

Idag går startskottet för en rejäl träningsvecka. Jag fick till 5 pass på Cypern. Kortare pass. Sköna pass. Men pass som ändå blev av för att jag inte skulle lata till mig.

Denna vecka ska kroppen få slita. Jag ska träna mycket och varierat. Målet är två pass varje dag. Den stora svårigheten har varit att bestämma vad jag ska träna. Det finns ju så mycket jag vill. Men jag har vissa tankar som får vara basen. Ganska mycket löpning och då intervallerna med klubben på torsdag. Sen en hel del cykel. Både landsväg och i spinningsalen.

Hur som helst har jag en plan nu. Den kan mycket väl komma att ändras på grund av andra saker som ska hinnas med. Hemma-fix och OS-tittande bland annat. Men med en plan är det lättare att få träningen gjord. Eventuellt blir det en tri-tävling på lördag.

Söndag 29 juli
Förmiddag: Löpning
Eftermiddag: Cykel & styrka/rörlighet

Måndag 30 juli
Förmiddag: Simma
Eftermiddag: Spinning & styrka överkropp

Tisdag 31 juli
Förmiddag: Cykla
Kväll: Löpning förmodligen i Olstorp

Onsdag 1 augusti
Dag: Simning ev öppet vatten
Eftermiddag: Spinning & styrka core

Torsdag 2 augusti
Lunch: Bodyvive
Kväll: Löpintervaller (7*800 m)

Fredag 3 augusti
Morgon: Simning
Dag: Cykel

Lördag 4 augusti
Förmiddag: Löpning
Eftermiddag: Styrka och rörlighet

Söndag 5 augusti
Långpass cykel

Utöver det ska jag fota massor så att ni får se vad jag roar mig med under denna sista semestervecka. Vad ska ni göra veckan som kommer?

0 reaktion på “Träningsvecka på G

  1. Vilken vecka! Bodyvive lät ju lite spännande- ngt som sätter kroppen i gungning el? Jag ska jobba och kurera mig från en envis förkylning som slog till lagom när solen hittade till Sverige. Tur jag sällan är sjuk- lycka är att vara frisk!

    • Hoppas du kryar på dig snart!!! Har aldrig testat Bodyvive. Får se efteråt vad det är. Kl 12 på CH om du är frisk och har lust.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *