Välbehövlig paus

Igår började dagen med ett tråkigt besked om en bekant som ligger svårt skadad. Jag skickar mycket styrka och energi till dig och hoppas att du snart vaknar upp igen.

Dagen fortsatte med ett halvlugnt återhämtningspass efter torsdagens dubbelpass. Dryga 8 km löpning i sommarsolen. Tunga ben, seg kropp och hjärnan på annat håll gjorde att detta blev ett rejält träningspass för pannbenet. Ni som känner mig vet att mitt pannben inte är det sämsta. Jag var nära att vika av och avsluta på 5 km men jag tänkte på mina mål och vad jag vill få ut av träningen. Så bet jag ihop och körde hela varvet.

Nu har stämplat ut från tillvaron i Sverige. Jag har lämnat mycket av det jobbiga hemma. Alla måsten. Alla krav. Den jobbiga senaste månaden. Nu tillbringar jag en vecka i värmen på Cypern. Över 40 grader i värmen. Telefonen avstängd 99% av tiden. Slappar. Njuter. Hämtar energi inför en höst som just nu är lite halvt oviss men ändå full av mål och planer. Energi som garanterat kommer behövas på ett eller annat sätt. De kommande dagarna inhämtas energin här.

20120721-191456.jpg

Att enbart slappa är inte riktigt att hämta energi till hundra procent för mig dock. Idag har Daniel och jag tränat simteknik i poolen. Sedan hann jag med 20 minuters intensiv styrketräning på hotellgymmet. Idag blev det överkropp och lite core. Nu ska jag njuta av en drink och god mat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *