Semestertripp med träning

I fredags åkte vi med bästa Lotta och Mattias till Skåne. Där nere bodde vi kungligt hos Lottas syster och hennes familj. I söndags körde Daniel och Mattias Sövde Halv Ironman. Dagen innan hade vi en härlig cykeltur på skånes slätter. Vi såg mysiga skånelängor och sädesfält. Fantastiskt vackert. Härlig känsla. Roligt med variation på cykelturerna. 

Samma dag som Sövde styrde vi kosan mot Halland och Mattias mamma. Även där möttes vi av fantastiskt mottagande och grymt god mat. I tisdags testade vi cykelvägarna i Halland och det var lite annorlunda än i Östergötland och Skåne. Dryga 7 mil kämpade vi oss igenom. Backarna var oändligt många. Upp och ner, upp och ner. Då fick jag även känna på den nyttiga erfarenheten att gå slut på energi. Väggen var farligt nära, men jag lyckades undvika den tack vare energi från de andra. Fantastiska miljöer fick vi se. Sjöar och skogar. Solen sken och cykelbrännan bättrades på.

Igår kom vi hem till ett regnigt Östergötland igen. Men vad gör det? Jag har fått några dagar som har gett fantastisk energi. Härligt sällskap, nya miljöer och träning. Min form är inte vad den var i maj. Men jag ska ta mig tillbaka dit. Och starten har gått…

0 reaktion på “Semestertripp med träning

  1. Pingback: Mitt värsta träningsminne | Ida Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *