Med fokus på framtiden

På vissa plan har jag det ganska tungt just nu. Jag tillåter mig själv att känna och hantera det. Men jag gräver inte ner mig helt. Träningen kommer få komma i andra hand under min första semestervecka. Men jag har ju ett långsiktigt mål som jag kan fokusera på. Under semestern kommer jag ta fram ett träningsupplägg för hösten och vintern. Så att jag, och de i IM-gänget som vill hänga på, kommer ut stark och motståndskraftig mot skador i vår.

Jag har bett Alle hjälpa mig med ett styrkeprogram som kan köras 1-2 gånger per vecka. Min sambo Daniel har bra koll på simning och ska få ta fram ett simprogram för 1-2 pass i veckan. Sen ska detta snickras ihop tillsammans med löpning och cykel till ett program som ska göra oss förberedda för Ironman om två år.

Det är aldrig för sent att haka på!!! Hör av er om ni är sugna!!! Det kommer bli grymt skoj!!!

0 reaktion på “Med fokus på framtiden

    • Alla får vara med. Bara du fokuserar på att bli bra i knät i första hand. 🙂 Med det knät kommer du inte runt någon Ironman tjejen 🙂 Men det är lång tid kvar. Först knät, sen IM-träning. :):):)

      • Yes. Simma, styrka och även en del cykel kan jag nog köra. Löpning står jag över. Sjuk just nu – men så fort jag blir frisk är det rehab, rehab och återigen rehab som gäller. Så får jag se efter det om jag kommer kunna springa eller inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *