Trailpass

Jaha, då var man igång med löpningen igen. En månads uppehåll. Idag kändes som en bra dag att häva det. Jag behövde det. Min kropp behövde det. Min själ behövde det. Misär igår. Riktig misär.

Idag hade naturfantasten och träningsfreaket Andy dragit ihop traillöpning och lunchgrill med NocOut. Ca 25 stycken var vi som samlades i Olstorp. Strålande sol som värmde för en gångs skull. Det har vi inte varit bortskämda med denna sommar.

De flesta gav sig i väg på en längre tur för att springa trail i ravinen i Stjärnorp. Jag, Mia, Lotta och Anja bestämde oss för en kortare runda. Vi började med ett mountainbikespår. Fantastisk terräng med stigar och grusvägar. Backigt och utmanande. Soligt och härlig natur. Grym löpning som slår asfaltslöpning med hästlängder. Härligt sällskap. Tung kropp med smärtor men inget farligt. Jag försökte hitta njutningsfull löpning. Hade ingen klocka. Bara min kropp att styra löpningen efter. Precis vad jag behövde denna dag. Löpningen avslutades med vanliga 5-km spåret. Härliga miljöer även där. Men de första kilometrarna var härligare.

Efter löpningen var det dusch och grillunch i solen. Härligt sällskap. Fantastiska människor med samma passion för träningen som jag har. Underbart väder med solsken. Myror i gräset. En omgång kortspel. Tina anslöt sig till IM2014 gänget. Härligt!

Det pratades om tävlingar som gått. Lopp som kommer. Kraftloppet. Vretaloppet. Det pratades även om lopp som pågår och gått under dagen. Roine tog en andraplats i Båstads marathon. Kalle rockar i Sverigetempot. Och alla som sliter i Fotrally. Man kan inte bli annat är laddad och taggad. Nu snäppar vi upp en aning va? Mot IM2014!!!

20120630-211256.jpg

20120630-211305.jpg

0 reaktion på “Trailpass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *