Mot IM2014 – galet men sant

Mitt galna mål med IM2014 har börjat sjunka in. Jag har börjat fundera på upplägg. Hur börjar man nu redan 2 år innan? En sak vet jag och det är att jag behöver hitta en bra balans i att trappa upp, men inte för hårt och seriöst så här långt innan. Jag vill ju att detta ska vara något som utvecklar mig på vägen. Det ska hända saker allt eftersom. Därför behöver det för mig inte vara all in ända från start. Det får inte bli ett måste. Det är ingen elit-satsning. Det är en satsning helt enkelt. En satsning att ta mig sig själv och de andra tjejerna runt. Och att det ska vara skoj på vägen.

Det måste inte alltid vara njutningsfullt. Det måste inte vara roligt varje pass. Men vi måste känna att det är tillräckligt roligt för att fortsätta. Vi ska vilja göra detta. Jag tror det blir lättare tillsammans. Vi kan stötta och peppa varandra.

Jag vill gärna fundera ut ett eget upplägg. Inte bara be någon om hjälp rakt av. Jag har tillräckligt med kontakter för att kunna få ett upplägg utan egen ansträngning. Med det är inte intressant. Det grundar sig i att jag nästan tycker planeringen, upplägget, peppningen och vägen dit kan vara minst lika rolig. Dessutom vill jag ha koll på min träning och kunna styra den efter vad som passar mig och de som vill ta del av upplägget.

Min tanke är därför att ta fram mina egna tankar och idéer. Dels genom sunt förnuft men också genom att läsa mig till hur andra gör. Sen kommer jag förankra detta hos personer som jag vet har koll på helheten. Jag vill ju trots allt veta om jag är helt fel ute. Den kommer jag säkert ta hjälp med att få till detaljerna. Jag har ju inte koll på allt. Men jag vill lära mig.

En del av IM-satsningen kommer vara tri-träning och brickträning. Med klubben har vi under sommaren gemensamma tri-träningar. Än så länge har jag bara peppat andra. Så småningom kommer jag också ligga i vattnet i Ljungsjön och plaska. Igår var det fantastiskt väder, energifulla människor och mycket adrenalin i kroppen. En sån här kväll pratas det mycket träning, upplägg, utrustning, tider, tävlingar och mål. Alla kan vara med utifrån sina förutsättningar. Gammal som ung. Elitsatsande som motionär. Det är det som är tjusningen med NocOut. Det finns en plats för alla!!! Kärlek, vänskap och omtanke!!!

20120628-065217.jpg

Mitt galna mål med IM2014 har även börjat sprida sig. Vi är snart 10 tjejer. Det jag får höra att fler är sugna att träna med oss. Blod, svett och tårar är något vi kommer dela under två år tillsammans! Många mil kommer nötas. Muskler kommer ömma. Många liter kommer vi svettas. Men även kommer många skratt att delas. Det är jag övertygad om.

0 reaktion på “Mot IM2014 – galet men sant

    • Ja det är perfekt klubb med likasinnade galningar och massa tillfällen att träna med sköna människor. Det finns folk som bara springer, bara cyklar eller kör det triathlon och mesta. På vintern är det längdskidor också som gäller. Med längdläger och Vasalopp. Det är mer en allmän idrottsklubb med utrymme för folk vill göra och tar tag i 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *