Midsommar

Midsommar – blommor – lax – vänner – jordgubbstårta – dans – nubbe – grillat – svenska visor – avslappnat – regn – blåst

Igår var det midsommar och jag hoppas alla hade en dag som ni uppskattade. Oavsett om ni ville ha allt stå hej med dans runt stången och femkamp eller om ni inte ville fira alls. I år tonade vi ner firandet lite. Vi som annars alltid varit bortresta valde att stanna hemma och fira med Lotta och Mattias.

Det var skönt. Samtidigt som jag kände att det inte fick bli för mycket som en vanlig helg. Mycket beror dock på vädret en sådan här dag. Svensk midsommar brukar ju innehålla regn. I år såg det lite mer lovande ut. Sol på dagen och regn framåt kvällen sade prognosen.

Så vi planerade in en sill-/laxlunch vid Bergs slussar. Daniel och Mattias som ville träna sprang ut. Jag och Lotta kom efter med lunchen. Det var soligt men blåsigt. Men vad gjorde det när man kunde vara ute!!!

Sen åkte vi hem och somnade i soffan alla fyra. Skönt att samla energi. På kvällen grillade vi. Åt tårta och spelade spel.

20120623-084217.jpg

Hade ni en bra midsommar???

0 reaktion på “Midsommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *