På bättringsvägen

Nu är jag laddad för träning igen. 3 dagars förkylning har fått det att krypa lite i benen på mig. Jag är löpsugen. Så sugen att jag idag legat förkyld i soffan med löpartightsen på. Mycket skönt.

I övrigt har jag läst ut slutet på en bok och helt läst ut nästa. Mycket skönt och avslappnande. Jag hade en lugn dag igår också. Och jag sov bra i natt och idag har jag känt mig mycket piggare.

Jag har även börjat ladda för en massa cyclepass i sommar. Kanske fel att köra inne i sommar. Men med tanke på utmaningen som väntar i höst så är det precis cycle jag är sugen på just nu. Jag ser verkligen fram emot utbildningen i augusti. Det ska bli hur skoj som helst. Helen jobbar med schemat just nu så än vet jag inte vad och när jag kommer köra. Men det ser ut som att det blir två pass i veckan på schemat.

Nu ska jag göra er lite nyfikna också. Om allt går som det ska framöver så har jag en annan spännande utmaning framför mig. Jag kommer berätta mer senare. Men jag hoppas och inväntar några positiva besked innan jag berättar det för de som inte redan vet om det. Det kommer bli sååå bra om det blir av.

20120612-205128.jpg

20120612-205135.jpg

0 reaktion på “På bättringsvägen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *