Förväntan, svett och endorfinrus

Idag var det dags för något jag laddat för i flera veckor. Ett steg jag egentligen velat ta ganska länge men helt enkelt inte kommit mig för att göra. Konstigt egentligen. Ni som känner mig väl vet att jag brukar se till att uppfylla mina drömmar. Men den här gången behövde jag lite hjälp på traven. Det är jag tacksam för, oavsett hur fortsättningen blir.

Jag pratar om steget att bli spinninginstruktör. Idag var det uttagning och om jag får som jag vill kommer jag gå en instruktörsutbildning snart.

Som vanlig går jag och funderar och grubblar på upplägget nästan från sekunden innan jag bestämmer mig för att genomföra något. Men jag gör inte klart det förrän nästan i sista sekund. Den här gången hade jag upplägget klart ganska tidigt. Men låtarna fastställde jag typ igår. Det fungerade hur bra som helst att göra så. Idag har jag suttit med de två låtarna i öronen och laddad. Finjusterat och funderat på upplägget. Peppat och taggat mig själv. Försökt hålla nerverna i styr. Jag var allt lite pirrig. Jag känner mig bekväm att stå inför människor, men situationen var ju ändå ny.

20120510-173140.jpg

Här i salen kördes uttagningen. Jag och en tjej till. För två instruktörer. Jag var först ut. Och på något sätt försvann pirret när jag satte mig på cykeln där framme. Jag bestämde mig helt enkelt för att låtsas som om salen var full, strunta i att va nervös och köra på känsla. Jag älskar att peppa. Få andra att prestera. Oavsett om det gäller träning eller andra saker. Jag har ur träningsperspektiv aldrig gjort det med en uttalande ledarroll mer än som lagkapten i fotbollslag.

Hur gick det då? Ja egentligen vet jag ju inte hur det gick. Ingen aning om ifall det var bra eller om jag gjorde bort mig. Men min upplevelse var rätt grym. Det var rent ut sagt skitroligt!!!!! Snacka om endorfinrus!!! Visst jag har svårt att hålla igen och kör ofta 100%. Framme på instruktörscykeln blev det jobbigt att flåsa och prata samtidigt. Men jag antar att man kommer in i det om det blir aktuellt. Men jag höll min planering och körde på.

Mina ord i korthet om detta är svett, flyt, flås, musik, glädje, endorfiner, pirr, utmaning, spänning och förväntan.

Oavsett om jag får gå utbildningen eller inte så är jag glad att jag gjorde detta. Häftig upplevelse som gjort mig en erfarenhet rikare. Jag glad oavsett. Sån är jag!!!

5 reaktion på “Förväntan, svett och endorfinrus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *