Träningsstrumpor och sport-BH

Med den träningsmängd som avverkas här hemma känns det alltid som om alla träningsstrumpor och sport-BH ligger i tvätten. Dags att fylla på garderoben kanske. Men vad ska jag köpa? Av de jag har i idag är mina favoriter dessa från Gococo (bilden ihopkomponerad av bilder från Gococos hemsida)

Dock är de rosa lite för tjocka för att använda nu när det är varmare ute. Någon som har testat Gococos Light Sport eller No Show Cirkulation? Är de tunna och bra? Har ni andra förslag på bra och sköna träningsstrumpor? Tunna är viktiga nu i värmen. Lite sömmar och bra passform.

När det kommer till sport-BH har jag 5 st i samma modell från Casall. Jag gillar dem och tycker det är skoj att de finns i olika färger. Smidigt att hitta en modell som passar, men kanske lite tråkigt. Har ni några tips på förmyelse? Bra stöd måste de ha. (Bilden från Casalls hemsida)

6 reaktion på “Träningsstrumpor och sport-BH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *