Bloggträff

Igår var det äntligen dags för bloggträff i Linköping. Det känns som om det vore skoj om det blev något slags nätverk häromkring. Likasinnade som delar intressen. Vi var 12 härliga personer, de flesta bloggare, men inte alla. Vissa hade precis startar sina bloggar medan andra hållit på ett tag. Många hade ett viktnedgångsfokus på sina bloggar. Det var en del LCHF-are osv. Där är inte jag känner jag. Mitt fokus är på träningen. Balans och samspel när det gäller kropp, träning och kost. Även om jag inte skulle må sämre av att gå ner kanske 5 kg så har jag inte det som fokus. Men ändå var det några positiva timmar. Det är en speciell slags energi bland bloggare. Man fotar alla möjliga saker. Man pratar om läsare och bloggande.

Vi träffades på Hälsofreak och välkomnades av Malin som var initiavtagare till träffen. Jag hade inte ätit lunch än och var superhungrig. Köpte en sallad och under tiden som jag lät andra prata njöt jag av räkor, kräftstjärtar, avokado, edamamebönor, fetaost och mango.

20120429-113036.jpg

Efter det åt vi yoghurtglass och en del snack om antalet kalorier i en glass. Den var fett- och sockerfri och verkligen jättegod. Jag som helst inte vill äta sötningsmedel funderar nu i efterhand på om det var några i. Det måste kollas upp.

Efter detta var det dags för goodiebags. En hel del intressant fanns i påsen och de kommer få en egen presentation allt eftersom. Fick även med mig en påse till D eftersom det blev över. Men så här såg det ut när man tittade ner i påsen.

20120429-113446.jpg

Det pratades om framtida träffar lite och förhoppningsvis styrs det upp en träningsdag i sommar.

Dom sig bör på en bloggträff ska det fotas. Jag fick med de flesta trevliga på bild. Här en kavalkad:

20120429-230715.jpg

20120429-230731.jpg

20120429-230741.jpg

De andra bloggarna som var med hittar ni här: Suzan, Susen, Anders, Emelie och Josefin.

En reaktion på “Bloggträff

  1. Pingback: Smoothie med kokosvatten | Mitt Aktiva Liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *