Utmaning?

För ett år sedan körde jag lite utmaningar här på bloggen. Min tanke med dem var att jag är för dålig på att få in tillräckligt med styrka i min träning. Sen fick utmaningen lite andra delar också. Jag har planer på att köra en i maj igen. Mycket för min egen skull. Men jag undrar om ni vill hänga på??? Någon som är sugen?????

I så fall, har ni några önskemål?

10 reaktion på “Utmaning?

    • Knappast Zumba, aerobics eller step för min del så du kan va lugn. 🙂 det bli nog kanske fokus på core eller löpstyrka 🙂

  1. Om du ska ha något mindfulness eller yogainslag i utmaningen kan det vara intressant, eller stretching, eller möjligen simning! Men tycker inte du ska anpassa dig efter mig eftersom jag är oerhört begränsad i nuläget…

    • Du kan ju ta delar av utmaningen om du känner att något funkar för dig. Annars är det bara att hänga med på kommande utmaningar om det passar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *