Superstart på veckan

Den här veckan har knappt börjat och jag har redan betat ev ett träningspass. Det känns som en bra start. Igår blev det en extra vilodag. Inte för att jag kände mig sliten direkt men det bara kändes rätt i kropp och själ. Jag fick en hel del annat gjort som var nödvändigt och jag vaknade med en pigg, utvilad och återhämtad kropp imorse. Hur skönt som helst verkligen.

Veckan som kommer blir full av träning som vanligt. Och det ser jag fram emot! Jag lade ut denna veckas planering redan förra veckan. Här kommer den igen. Lite reviderad. Fredag eller onsdag kommer bli vilodag förmodligen. Beror på hur kroppen känns på onsdag om det blir då eller på fredag. 

Vecka 17
Måndag:
Cykel och rodd på morgonen. Kortare cykling och backpass i Hackefors med Jossan, Lotta och Lotta
Tisdag: Lugn morgonjogg med bästa Jenny och söta Linda.
Onsdag: Inget planerat, öppen för förslag. Förmodligen styrka eller core.
Torsdag:
Morgonsim. Intervaller med NocOut på kvällen.
Fredag:
Styrka av något slag. Ska bara komma på vad.
Lördag: Långlöp med NocOut
Söndag: Cykling med hybriden om inte racern har kommit :)

Vecka 18
Måndag:
Oplanerat än så länge. Ev simma.
Tisdag: Lättare löppass
Onsdag:
Morgonsim eller vilodag.
Torsdag:
Motionslopp, Salomon Trail Tour, 10 km
Fredag:
Vila ev morgonsim
Lördag: Lättare löppass
Söndag: Cykling med hybriden om inte racern har kommit :)

4 reaktion på “Superstart på veckan

  1. Oj, ambitiöst med planering för två veckor framåt. Jag är alltid typ två dagar framåt, men mer än så är ovanligt. :p

  2. Det har jag börjat med ganska nyligen igen. Det är mest för att jag verkligen ska få in alla pass jag vill med en bra fördelning över veckan.

    • Man behöver aldrig ha dåligt samvete för tid man investerar i sin hälsa!!! Jag gör det dessutom tillsammans med vänner så får jag den sociala biten på köpet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *