Backpass igen

Måndag och dags för ett pass i Hackefors igen. Idag var det Jossan, Lotta A och Lotta P och jag som kämpade tillsammans. Som jag skrivit tidigare känns det just nu som att jag är svag i backarna. Jag orkar trycka på i intervallerna, även om det verkar som att vi fegade i torsdags. Jag kan hålla ganska bra fart för att vara jag om det är plant och jag orkar mala på i 90-120 minuter på långpassen. Men så fort det kommer en backe blir det jobbigt direkt. Därav denna backträning. Tanken är 2-3 pass i månaden.

Dagens upplägg bidrog Alle med. Så här blev det:
– Uppvärmning 2 km
– Ett varv på 2,9 km-rundan. Detta är ett rejält backigt spår. Varje längre upp- och nerförsbacke körde vi intervaller i. Dessutom vände vi och tog varje backe en gång till. Lugn jogg mellan backarna.
– På slutet tog vi en backe med mångsteg för att bli starka i benen.
– 2 km nedvarvning

Det var mycket mjölksyra och en hel del flås. Trötta ben och mycket pannben. Sådana här pass blir så mycket bättre om man är fler. Man ger inte upp. Man ger det lilla extra. Man hejar och peppar varandra och det hjälper. Tillsammans blir vi starka. Tillsammans blir allt så mycket roligare.

20120423-212733.jpg

20120423-212744.jpg

2 reaktion på “Backpass igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *