Vad vill ni veta?

Okej kära läsare! Vad vill ni läsa mer om här? Kost? Min träning i allmänhet? Något mer specifikt om ”grenarna” jag tränar? Träningsplanering? Vill ni veta mer om mig? Löptips? Återhämtning? Målsättningar?

Säg till om det är något specifikt ni vill att jag ska skriva om så ska jag se vad jag kan göra 🙂

9 reaktion på “Vad vill ni veta?

 1. Jag gillar både mat och träning. Hur andra äter och tränar är motivation och inspiration. Just nu slukar jag allt om löpning. Råd, tips och erfarenheter uppskattas.

  • Just nu är det mycket löpning hos mig. Jag hämtar coachning och inspriation av folk runtomkring mig som har koll på löpträning. Ska försöka dela med mig av deras tips så mycket jag bara kan. Så det är bara att hålla koll 🙂

   • Tack för hänvisningen! Började just läsa din blogg! Jag är också emot, men Stevia verkar så många höja till skyarna… Har du skrivit något inlägg om Tabata-intervallet också? Funderar på om det är bra för stegvis upptrappning, eller om man måste vara supertränad från början för att klara den tråningsformen. Verkar så intensivt.

    • Nej tabataintervaller har jag inte skrivit något om. Jag har faktiskt inte testat det direkt ens. Men det har jag tänkt göra. Så det kommer nog inlägg om det. Jag tror nog att man kan hitta en intensitet som passar även när man försöker komma igång. Är det löpning eller styrka du syftar på?

 2. Det är väl ”allt” jag ska komma igång med egentligen, är gravid i v. 36 och har grym abstinens efter hård träning, en av många glädjeämnen i livet. Löpupptrappningen har jag bra koll på, men vill även bygga upp styrkan bättre den här (andra) gången. Så mest fokus på bålstyrka, kanske lite utfall, axelövningar, tåhäv, tänkte göra små lappar så att träningen blir ett överraskningsmoment som jag plockar ihop från gång till gång. Funderar på att köra backintervaller som Tabata också. Men jag vet inte ens om man kör ”set” eller ”varv”. Jaja, jag har några månader på mig att fundera, först blir det promenader och stretching!

  • Spännande med en bebis! Ja läs på innan och ha en plan så kommer det nog gå bra. Det finns en hel del att läsa på om träning efter graviditet.

   • Det funkade över förväntan förra gången, men fokuserade lite väl mycket på kondition då. Nu ska jag försöka få med mer styrka, men det allra viktigaste för mig är långsam upptrappning, tidsmål etc i formen max ett visst antal minuter, repetitioner, övningar och så, för att inte starta för hårt. Och att verkligen få in att det är okej att strunta i det om vila är viktigare en viss dag. Och ja, det är spännande med en bebis 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *