Min träningsvecka

Det var längesedan jag lade upp min träningsplanering här på bloggen. Detta beror lite på att jag har tidigare i vinter haft en period där jag tagit det som det kommer. Mycket för att komma in i träningen, bygga upp mängden och samtidigt kunna känna av kroppen. Jag ville inte pressas av för mycket planering. Men nu är jag tillbaka och det är faktiskt så att jag i mitt huvud gör upp planering för 1-2 veckor framåt i tiden hela tiden. Mycket för att får träning att gå ihop med arbete och annat som ska hinnas med. Så nu presenterar jag den här så kanske risken är mindre att jag hoppar över något.

Vecka 16
Måndag:
Backpass i Hackefors med härliga tjejer (genomfört)
Tisdag: Lugn morgonjogg med bästa Jenny. Återhämtning för mig i Jennys fart. (genomfört)
Onsdag: Morgonsim med fina Lotta. (genomfört)
Torsdag: Intervaller med NocOut. 400-ingar.
Fredag: Styrka av något slag. Ska bara komma på vad.
Lördag: Långlöp med NocOut
Söndag: Cykling med hybriden

Vecka 17
Måndag:
Backpass i Hackefors förhoppningsvis med härliga tjejer
Tisdag: Lugn morgonjogg med bästa Jenny och kanske söta Linda.
Onsdag: Inget planerat, öppen för förslag.
Torsdag:
Morgonsim. Intervaller med NocOut på kvällen.
Fredag:
Styrka av något slag. Ska bara komma på vad.
Lördag: Långlöp med NocOut
Söndag: Cykling med hybriden om inte racern har kommit 🙂

Hur tränar ni i veckan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *