Gym Feelgood

Nästa gym att presenteras är Feelgood där jag provtränat ett par pass.

Plats: Feelgood ligger centralt, i närheten av Åhléns i Linköping. Bra läge om enligt mig.

Öppettider: Mån-tors 06.30-21, fre 06.30-20, lör 9-16 och sön 10-20. Helt ok öppettider som personligen passar in på de tider jag brukar träna. Något kortare öppettider om man jämför med andra gym i stan. Men det påverkar mest de kvällspigga. Jag gillar att man öppnar skapligt på söndagar.

Pris: Priserna finns inte på hemsidan (om jag nu inte har letat slarvigt), vilket enligt mig är en negativt. Jag vill i lugn och ro kunna jämföra priser utan att behöva ta kontakt med gymmet i fråga.

Utbud: Det finns 6-8 pass på vardagarna och några färre på helgerna. Det finns allt från spinning, pump, combat, BodyBalance, yoga, CX, zumba mm. Ett utbud som absolut tilltalar mig även om det inte skadar att ha fler saker att välja på. Jag som gillar morgonpass tycker det är synd att det bara finns ett enda pass på schemat. Men man kan ju alltid gymma om man vill. Bra utbud av lunchpass. En sak som jag gillar är det känns som om det är genomtänkt med kombination av pass som går efter varandra. T ex spinning och core-pass som i alla fall jag gillar att köra i ett svep. Det är bra!

Lokaler: Av det jag har sett så är lokalerna ganska gamla och slitna. Jag gillar inte riktigt utformningen av passalarna. Här kommer känslan in. Gillar inte stolparna som är ivägen osv. Det bästa med lokalerna är spinningssalen. Den är jättetrevlig tycker jag. Där skulle jag kunna tänka mig att köra många spinningpass.

Kringtjänster: Man kan boka pass via nätet och 6 pass bokade åt gången. Det är bra och räcker absolut åt mig. Man kan boka tidigast 3 dagar före passet och fram till 2 timmar innan. Det är bra eftersom det innebär att man inte kan boka upp sig för långt i förväg. Det medför ofta att personer bokar upp pass som de inte är säkra på att de ska gå på och sedan avbokar i sista sekund. Det finns reservlistor. I övrigt har man PT, sjukgymnastik och massage.

Provträning: Jag mailade till FG och ställde lite frågor. De har en tjej som jobbar som medlemsrådgivare och av henne fick jag verkligen jättebra mottagande. Jag bestämde träff med henne och vi pratade lite. Hon visade runt i gymmet och förklarade lite. Nu har jag ganska bra kolla på vad jag vill och behöver träna. Men om man inte har det fick jag uppfattningen att man verkligen kan få hjälp med ett upplägg här. Återigen: trevligt och bra mottagande fick jag. Dessutom gick det bra att provträna ett par pass och jag körde spinning och CX.

Hemsida: Bra och tydlig hemsida. Saknar information om priser mest.

Sammanfattning: Utbudet och läget tillsammans med den härliga stämningen gör att jag absolut kan rekommendera att träna på FG. Stämningen är viktig och jag fick ett bra intryck. jag har fått mycket bra och trevligt bemötande och det är viktigt för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *