Bloggträff i Östergötland

I vintras var vi några bloggare från Östergötland som började prata i en facebook-grupp om att vi borde ses. Malin tog tag i det och drog ihop en första träff. Lördagen den 28 april träffas både bloggare och bloggläsare på Hälsfreak här i Linköping. Än så länge är det ca 16 stycken anmälda men det vore skoj om det kommer fler. Gemensam nämnare är träning och hälsa så det blir garanterat mycket snack om detta. Det kommer bli helskoj och spännande att träffa personer häromkring som delar intresset.

Här kan du läsa mer om träffen och anmälan kan skickas till kanjagkandu@gmail.com, senast 21 april.  

Min erfarenhet är att sådana här träffar kan skapa kontakter för livet. Man kanske träffar nya träningkompisar eller personer som man blir peppad av. Jag hoppas att denna bloggträff bara är början på en hel rad av träffar och kanske träningsdagar.

Så kom igen! Anmäl dig! Så ses vi på Hälsofreak den 28 april!!!

En reaktion på “Bloggträff i Östergötland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *