Avbruten träning och långpass

Det var tänkt att påskhelgen skulle bli full av träning. Många minutrar för kroppen att jobba. Att bli starkare och uthålligare. Det gick inte riktigt som planerat. Men ändå så blev de avverkade passen riktigt bra pass.

Efter torsdagens intervallpass följde jag upp med Saras påskutmaning. Och det var denna som satte käppar i hjulen för bra påskhelgsträning. Inte för att det var något fel på utmaningen, för den var underbar. Snarare har jag lite för hårt pannben ibland. Jag betade liksom av alla 10 rundorna på samma pass. Och det fick jag lida för. Träningsvärken var brutal både lördag och söndag. Hemsk och smärtsam.

Igår hade jag tänkt ta lite löpning följt av core-cirklar. Jag gav mig iväg på löpningen och det gick katastrof. Jag hade sådan hemsk träningsvärk att jag kände tårarna vara på väg. Allt jag kunde tänka på var smärtan. Så jag gjorde något jag aldrig gjort i hela mitt liv. Jag avbröt passet på grund av träningsvärk. Det kändes ändå ok. Träningen ska inte vara smärtsam på det sättet.

Idag har det varit bättre och jag hade inga problem att fullfölja långpass löpning med ett gäng från NocOut. Bland annat Anna, Mia K och Lotta W. 16 km betade jag och Anna. Vi hittade ett lugnt och behagligt tempo. En del av rundan körde vi femman i Hacket. Där känner jag min svaghet. I uppförsbackarna är jag inte alls lika stark som jag brukar vara. De är bara jobbiga just nu. Jag måste träna både backpass och mer terränglöpning känner jag.

Idag har jag även hämtat energi i form av lite bus med mosters lilla prins.

20120409-223326.jpg

2 reaktion på “Avbruten träning och långpass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *